Sadevesijärjestelmät

Talon katolta valuvat vedet on hyvä johtaa hallitusti pois talon seinustoilta. Kosteana pysyvä maa altistaa kivijalan ennen pitkää rapautumille. Myös seinien pintamateriaalit ovat alttiina roiskevedelle ja maasta nousevalle maa-ainekselle.

Kourut ja syöksysarjat kruunaavat kotisi katon ja poistavat sadevedet katolta turvallisesti. Ne ohjaavat veden pois rakennuksen perustuksista rakenteita suojaten. Hyvän asennussuunnitelman teko edellyttää käyntiä kohteessa, jotta haluttu lopputulos saavutetaan. Talo sekä sen ympärillä oleva maasto määrittävät lopullisen kokonaisratkaisun kodin toimivalle sadevesijärjestelmälle.

Kourut voidaan valita joko puolipyöreällä tai kantikkaalla profiililla ja ne voidaan kiinnittää räystääseen joko ulko- tai sisäpuolisilla kannakkeilla. Kourut ajetaan määrämittaan paikan päällä, jotta kouruihin ei tule vuotavia liitoskohtia. Asiakkaamme saavat kourua juuri sen verran kuin on tarvetta. Materiaalivaihtoehtoina ovat kestävät alumiini tai teräs.

ARVO-kouru on kourujen aatelia. Sen etureunan muoto pitää valkoisenkin kourun valkoisena ja puhtaana valumajäljistä. Syöksyissä on pyöreät, rypyttömät mutkasarjat. Vesi ja roskat virtaavat ilman esteitä paremmin alas ja puhtaanapito on helpompaa.

Syöksysarjoissa on kourujen tapaan eri malleja ja kokovaihtoehtoja. Kourujen koko ja syöksyjen määrä ratkaistaan aina tilanteen mukaan talon kattopinta-alaan suhteutettuna.

Oikeanlainen sadevesijärjestelmä tarjoaa talon omistajalle huoletonta arkea ja enemmän aikaa kodin muihin askareisiin ja harrasteisiin. Avainsanoja ovat helppohoitoisuus ja toimivuus. Alumiiniselle sadevesijärjestelmälle annetaan 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ja sadevesijärjestelmien asennuksessa noudatetaan asennuslaatuohjeita. Asennukselle on FI-sertifiointi.

Soita meille! Asennetaan teillekin toimivat ja kestävät sadevesijärjestelmät.