Yritys

Ohjautuvatko vedet oikeaan paikkaan tai onko katossa vuotavia kohtia? Tarvitsetko kartoitusta katon kunnosta? Puttuvatko lumiesteet? Pääseekö nuohooja esteettömästi nuohottaviin kohteisiin? Onko katto jo kulunut loppuun?

KaikenKattava Oy on kainuulainen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Kajaanissa. Palvelemme yli 50 vuoden asennuskokemuksella omakotitaloasukkaita, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä ja julkisia yhteisöjä Kainuussa. Työautomme suunnistavat säännöllisesti myös Pyhännän, Sukevan ja Valtimon alueille.

Asiakkaitamme ovat sekä uudisrakennus- että saneerausasiakkaat. Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet sekä ammattitaitoisen asennuksen. Olemme alueellamme myös Vesivek-tuotteiden jälleenmyyjä kourujen ja kattoturvatuotteiden osalta.

Uudistamme myös kattoja. Meiltä onnistuvat huopa-, tiili- ja peltikattojen tekeminen. Noudatamme YSE 1998 takuuehtoja ja asennustyölle annamme 5 vuoden takuun.

Työntekijämme palvelevat Teitä kainuulaisella sitkeydellä ja suurella sydämellä ammattitaitoisesti ja joustavasti, jotta asumisesi olisi huoletonta vuodesta toiseen. Työstämme saat myös kotitalousvähennystodistuksen.

Katso ajankohtaiset vinkkimme ja uutisemme kattosi huoltoon ja ota yhteyttä! Tilaa meidät käymään teillä! Kartoitetaan tilanne ja suunnitellaan tarpeelliset työt mielenrauhan säilyttämiseksi.